Webshopontwikkeling en e-commerce met visie

Wij bouwen uw droomshop en bieden de service om daar klinkende munt uit te slaan...
  • Behaal een maximale omzet door verleidelijk vormgeving en optimale gebruiksvriendelijk
  • Benut de kracht van open source platformen als Magento en bespaar op de ontwikkelkosten
  • Beklim de zoekmachine ranking met de SEO geoptimaliseerde webshoppagina's
  • Profiteer van social media integratie, sharing en social shopping mogelijkheden
  • Optimaliseer de conversie door integratie van Google's Website Optimizer
  • Geschikt voor affilliate marketing, adwords en webanalytics integratie
  • Stand alone of met integratie naar ERP backoffice systemen
We geven u graag een uitgebreide presentatie van de mogelijkheden, neem nu contact op voor uw online succes!

Ecommerce & webshop ontwikkeling, service en support

Magento webshop ontwikkelingBij Daarom.com Noordwijk bent u voor uw ecommerce projecten aan het juiste adres. We staan u bij met de juiste strategie, bouwen de krachtigste webshops op basis van open source platformen als Magento, osCommerce, ZenCart en Open Cart, optimaliseren die met Google’s Website Optimizer en analyseren de resultaten met Google Analytics. Zo laten we niets aan het toeval over!

 

 

magento-website-ontwikkelingEn heeft u de gedroomde webshop beschikbaar, dan staan wij u bij met scherp online marketing advies! Want als de shop gerealiseerd is begint het pas. Indien gewenst ondersteunen wij u met  online vindbaarheid – SEO, adwords en social ads campagnes, social media campagnes, social shopping en affiliate marketing. Wij optimaliseren de conversieratio van bezoeker tot klant, wijzen u de weg in Google analytics en houden u bij de tijd met recente ontwikkelingen die van toepassing zijn op uw shop en uw onderneming!

 

Efficiënte webshop ontwikkeling met Open Source

kitesurf dvdDoor gebruik te maken van bestaande, bewezen open source webshopplatformen worden snel, doeltreffend en budgetvriendelijk ecommerce oplossingen gerealiseerd. De ontwikkelde webshop wordt volledig uw eigendom. U heeft hier geen abonnementen of andere financiële verplichtingen los van uw domeinnaam en de hosting. U bent dan ook geheel vrij te kiezen voor het platform, de verzendwijzen, betaalwijzen, functionaliteit, vormgeving, in alles dus! Wij helpen u graag in deze weelde van keuzevrijheid, klankborden met uw ideeën om tot het krachtigste eindresultaat te komen en realiseren de shop volgens specificatie. Helder, vooruitstrevend en resultaatgericht!

Ecommerce begint als de shop online is

Het echte werk op weg naar klinkende munten, begint pas als wij uw webshop hebben opgeleverd! Met die visie begint hier het ontwikkelingsproces, want uiteindelijk wilt u resultaat behalen! Omzet draaien en uw marketingplannen realiseren, zodat u kunt groeien en uw winstmarge er steeds beter voor komt te staan.

Gedurende de conceptfase werken wij al naar die realiteit! Wij weten hoe een verleidelijk shop eruit ziet, wij weten hoe uw bezoekers prettig door de site navigeren en hoe de bestelprocedure kort en krachtig kan zijn. Zullen we dat combineren met uw vakkennis, productaanbod en bedrijfsvoering? Dan verbinden wij een ieders sterkten om de gezamelijke doelstellingen te overtreffen! Op naar duurzaam succes!

Van concept tot webshop, van producten op voorraad naar geld op uw bankrekening. Daarom.com realiseert uw gedroomde webshop, heeft de online marketing expertise en biedt de service om samen met u uw ecommerce doelstellingen te overtreffen. Waar wacht u nog op?

Bel nu met Vincent Velema op 06 215 00 801 voor een vrijblijvende kennismaking! Graag tot ziens!

Daarom.com bouwt en optimaliseert ondermeer op basis van: