Facebook fanpages, apps, website integratie & social advertising

U wilt meer halen uit het Facebook marketing? Daarom.com is de partner van campagne idee, tot ontwikkeling, tot meetbare resultaat. Pak ook de kansen van het Facebook platform!
  • benut bedrijfspages met aanvullende pagina's/tabs voor een optimale verbintenis met uw doelgroep
  • administreer, betrek en activeer de doelgroep met slimme apps / applicaties
  • profiteer van Facebook campagnes met krachtige virale mogelijkheden
  • optimaliseer uw activiteiten voor maximale vindbaarheid op Facebook en in de zoekmachine (seo)
  • adverteer gericht en optimaliseer uw activiteiten met Insights
  • bouw een band op met uw doelgroep, maak ze uw ambassadeur
Wilt u meer weten? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking! Profiteer ook van de kracht van social media!

Facebook campagnes, fanpage, tab & app. ontwikkeling

Facebook is met maar liefst 1 miljard!! gebruikers wereldwijd het grootste, meest uitgebreide social network. Profiteer van de mogelijkheden die Facebook biedt door uw eigen Facebook fanpage, app of campagne te laten ontwikkelen of te advertenteren via social ads, offers en promoties! Vergeet daarbij niet uw bestaande websites en webshops uit te rusten met koppelingen met het platform zodat u ook op die manier zichtbaar wordt op bij uw doelgroep.

Daarom.com heeft waardevolle kennis in huis in het Facebook platform (API, OAuth & Open Social) en ontwikkelt op maat gemaakte campagnes, applicaties en pages gericht op uw doelstellingen, gericht op prestaties! We gaan graag in op een aantal begrippen van basic page tot gespecialiseerde acties:

Facebook fan page, tabs, canvas en apps (application) ontwikkeling

Een Facebook Fanpage (voorbeelden) is de basis van uw aanwezigheid op Facebook. U biedt de Facebook leden daarmee de mogelijkheid lid te worden en daarmee een voorkeur te uiten voor uw bedrijf, merk of product. U kunt de leden op de hoogte houden van de ontwikkelingen en de interactie opzoeken met uw doelgroep. Optimaliseer uw pagina en de berichten voor betrokkenheid en activatie (engagement) dan haalt u er het meeste uit.

U kunt uw fanpage uitbreiden met allerlei ‘toeters en bellen’ die zorgen voor nog mee betrokkenheid, te beginnen met subpagina’s, ook wel Page tabs genoemd.

Facebook page tabs

Facebook page tabs, onder de coverafbeelding van de Daarom.com Facebook page

Deze tabs zijn via het menu onder de hoofd afbeelding van uw page te benaderen. Op deze tabs kunt u fraaie en functionele content plaatsen, de functionaliteit wordt ontwikkeld als Application, kortweg ‘app’. Dat kan een invulformulier voor uw mailinglist zijn, of een informatieve quiz. Dat gaat tot aan een compleet online spel door, een facebook game. Dit zijn allemaal onderdelen waarmee u uw facebook aanwezigheid kunt vervolmaken.

Wilt u daarover meer weten? Daarom.com heeft daarvoor de marketing én de technische kennis! Daarom.com heeft ruime ervaring met pages, tabs en apps en de Facebook API. Vraag nu een vrijblijvende presentatie bij u op locatie!

Facebook app, game of application ontwikkeling

Facebook app bouwer

meer Facebook app campagnes >>

Naast een Facebook fanpage waar uw doelgroep uw activiteiten kan volgen, kunt u ook een Application, kortweg App., laten ontwikkelen. Social media campagnes draaien steeds vaker om een facebook app. Het stelt u namelijk in staat facebook gebruikers rechtstreeks te benaderen. U verkrijgt email en/of adres gegevens en andere gegevens die voor u zeer waardevol kunnen zijn.

Een app geeft veel meer mogelijkheden omvoor interactie met uw doelgroep. Van simpele prijsvraag, tot aanmelding van een nieuwsbrief, tot complete loyalty apps en ecommerce, Facebook apps geven u krachtige functionaliteit voor marketingacties die renderen. Op mijn persoonlijke Pinterest pagina treft u voorbeeld app campagnes. Ook wat voor u? Wij helpen u graag op weg van simpele informatieve app, tot complete ecommerce integratie!

Facebook website en webshop integratie: like & want buttons, share, send & custom actions

Facebook want button voor webshops

Facebook want button voor webshops

U heeft een fraaie website of webshop die ‘socialer’ moet worden? Koppel de informatie daarop dan aan het Facebook netwerk, zodat u terugkomt in de ‘social graph’. Daarmee maakt u van elke bezoeker van uw website en webshop en mogelijke ambassadeur. Door natuurlijk de ‘Facebook Like‘, ‘Facebook Want‘ en ‘Facebook collect‘ buttons, of de soortgelijke ‘send / share’ button op de pagina’s toe te voegen, kunnen bezoekers daarover hun voorkeur uitspreken en een link naar die informatie op hun persoonlijke profielen laten terugkomen! Die links kunnen dan weer verder gedeeld worden door de friends en zo kan uw publicatie of product een enorm bereik krijgen binnen.

Die activiteit en de bereikte doelgroep kunnen met Facebook Insights for domains in beeld worden gebracht. Insights is de analytics tool van Facebook waarmee u inzicht krijgt in het aantal likes, shares en andere interactie van uw website met gebruikers van het platform. Wij leggen de koppeling van uw website en webshop met deze krachtige functionaliteit.

Facebook OpenGraph acties voor ontwikkelaars

Facebook OpenGraph acties

Naast de standaard sharing opties, is het ook mogelijk voor uw site of shop ‘custom actions‘ te ontwikkelen. Niet ‘like’ of ‘vind ik leuk’ maar ‘ik las’, ‘ik bekeek’,  ik ging ‘uit eten’ of  ik ben ‘wezen skiën’ als share button. Zodat u vanaf uw website berichten op Facebook laat plaatsen die zeggen: Ik ging uit eten bij uw restaurant, of ik ben wezen skiën bij uw indoor skicenter. Afhankelijk van uw activiteit ontwikkelen wij een ‘share action’ die past bij uw bedrijf en veel meer in het oog springt dan de standaard ‘vind ik leuk’! Zo betrekt u uw doelgroep veel authentieke bij uw bedrijf en stimuleert u betrokkenheid en activatie (engagement)

Daarom.com is als geen ander bekend met de Facebook API en de mogelijkheden uw bestaande website te koppelen. De kosten daarvan zijn beperkt en de communicatiekracht zeer groot. We horen graag van u om uw wensen te verbinden met het platform.

Adverteren op Facebook – Social ads, sponsored posts, offers en promoties

Facebook advertenties - Social advertising

Facebook advertenties – Social advertising

Benader de doelgroep zeer gericht met de advertentiemogelijkheden van Facebook! Soortgelijk aan Google Adwords of Adsense. Soortgelijk aan adverteren op het Hyves of Twitter Netwerk, biedt ook Facebook de mogelijkheid om uw boodschap via advertenties onder de aandacht te brengen. De kosten zijn laag en de doelgroep kan zeer nauwkeurig worden bepaald. Indien gewenst adviseert Daarom.com u hoe u uw campagne realiseert en optimaliseert.

Voor Facebook campagnes die positief bijdragen aan uw marketingdoelstellingen en bedrijfsresultaat bent u bij Daarom.com aan het juiste adres!

Daarom.com + Facebook: wij weten waar de kansen liggen en staan u bij van marketing strategie en technische realisatie tot meetbaar succes!

Vrijblijvend meer informatie? Neem dan nu contact op. Graag tot ziens!

Daarom.com bouwt en optimaliseert ondermeer op basis van: