Twitter strategie, realisatie & implementatie

Twitter brengt de kracht van het NU en biedt met een enorm aantal gebruikers interessante mogelijkheden uw boodschap te delen, uw merk te ontwikkelen en omzet te verhogen. Daarom.com is uw partner en...
  • kent Twitter inside out zodat u maximaal kunt profiteren van de mogelijkheden
  • is Expert in Twitter integratie, van button tot twitterfeed op uw website
  • ontwikkelt interactieve applicaties op basis van de Twitter API
  • ontwikkelt op basis van de mogelijkheden van OAuth
  • voor bedrijf en internet- of mediabureau
Wilt u meer weten? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking met de mogelijkheden van Twitter!

Commercieel succes – Twitter voor bedrijven.

Dan bent u bij Daarom.com aan het juiste adres. Bewezen succesvol in de ontwikkeling van vooruitstrevende Twitter applicaties. Daarom.com heeft een veelheid aan projecten gerealiseerd waarbij Twitter werd geïntegreerd in bestaande en nieuwe website en webshops.  Houd uw website up-to-date met een geautomatiseerde weergave van Twitter tweets. Profiteer van de virtuele mond-op-mond reclame via de Twittersphere, benut de #Hashtag voor uw campagnes. Maak gebruik van Rich Media tweets, kortom haal alle commerciële mogelijkheden uit Twitter. Daarom.com weet hoe!

Twitter en de kracht van het nu

Met Twitter kun je eenvoudig korte berichten van maximaal 140 karakters uitwisselen met andere gebruikers. Dat wordt “twitteren”  genoemd. Het berichtje dat verstuurd wordt heet een “Tweet”  Twitter is een sociaal netwerk waarbij je andere Twitteraars kunt volgen zodat je diens tweets krijgt gepresenteerd en kunt lezen. Andere Twittergebruikers kunnen ook uw account volgen en op de hoogte blijven van uw berichtjes. Twitter is helemaal gratis. Je kunt je simpel aanmelden op twitter.com (en niet op www.twitter.nl want die hoort niet bij het bedrijf) en hebt alleen een email adres nodig om je te registreren.

Twitter profiel voor product, bedrijf, merk of onderwerp

Twitter biedt verschillende mogelijkheden om het aangemaakte profiel in huisstijl of een ander fraai design vorm te geven. Een twitter profiel is te ontwikkelen voor een persoon, maar net zo goed voor een product, bedrijf, merk of ander onderwerp. Tot in extreme als het volgend van de Mars Explorer die zijn bevindingen via Twitter deelde met de wereld. Wilt u meer weten over het ‘customisen’ van een Twitter profiel? Neem dan nu contact op.

Zoeken op Twitter: realtime search

Op Twitter draait het om wat er NU gebeurt. Dat is dan ook waarom steeds meer nieuws het eerste de wereld bereikt via dit netwerk. Twitter wordt ook wel het realtime web genoemd.  Het betekend ook dat het een vluchtig netwerk is. Wat NU wordt geplaatst is over een paar dagen al weer uit de aandacht verdwenen. Wat niet betekent dat uw “tweets” geen kwaad kunnen. De zoekmachine doorzoekt en indexeert berichten die geplaatst worden. Eenmaal geplaatst zijn Tweets door derden op te slaan en wissen is dan niet meer mogelijk. Twitter is een krachtig medium, draait om het nu, maar memorabele tweets blijven in het geheugen gegrift.

Short urls, TwitterPics, TwitVideo & de #hashtag

Twitter kent een aantal uitbreidingsmogelijkheden die het mogelijk maken meer te halen uit de 140 karakters die een Twitterberichtje toestaat. Shorturls zijn ingekorte linkjes van lange urls. Bit.ly is een bekende service die lange urls inkort. Zo kan daarom.com/maatwerk-wordpress-30-content-management-systeem-cms/ er zo uit zien: bit.ly/fmOBYL Bit.ly biedt daarbij mogelijkheden deze shorturl nog wat te verfraaien en heeft analytics opties. Wilt u daar meer over weten, neem dan contact op! Met dergelijke shorturls is het ook mogelijk te verwijzen naar bijlagen. Verwijs naar foto’s, video of een onderliggend document. U informeert daarmee uw volgers met veel meer dan slechts 140 karakters. Ook hier zijn diverse commerciële voordelen te behalen.

En dan de inmiddels beroemde # ofwel Hashtag. Door het hekje aan een woord toe te voegen, wordt het geactiveerd op twitter en kunt u het onderwerp met het hekje eenvoudig volgen. Alle “Tweets” met dat onderwerp worden via de Hashtag gepresenteerd. TV reclames, TV programma’s (#tvoh tijdens TheVoiceOfHolland), steeds meer is de Hashtag een onderdeel van een campagne. Naast het volgen kunt u met de Hashtag onderdeel van de discussie van het desbetreffende #onderwerp worden. Maak er slim gebruik van en pluk de voordelen van de enorme doelgroep op twitter.

Twitter embed script en twitter widgets

Tweets die op Twitter zijn geplaatst zijn rechtstreeks op een website of webshop te plaatsen. Dat is mogelijk via een zogenaamde Twitter badge of via een speciaal javascript dat op vele sites te downloaden is. Er zijn verschillende mogelijkheden om Tweets op een website te posten. Tweets van 1 account kunnen automatisch worden doorgeplaatst (streaming), het is mogelijk hier de afbeelding van het account (Profile picture) bij te plaatsen, het is mogelijk tweets te sorteren via #Hashtags Etcetera. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig en Daarom.com weet exact hoe u Twitter in uw website kunt integreren. Neem nu contact op en we bekijken gezamelijk de mogelijkheden.

Twitter software en desktop clients, twitter applications, scripts, adverteren

Met Twitter zijn Apps, externe services, diensten en scripts te ontwikkelen om nog meer mogelijkheden van het netwerk te ontginnen. Inloggen via Twitter op uw website of online platform? Een fraaie mobiele telefoon app met twitter integratie? Uw eigen Twitter publisher? Branded tweets? Adverteren op het platform? Meer weten over Twitter analytics? Er is zo veel mogelijk! Daarom.com kent de mogelijkheden en verzorgt het complete traject van strategie, tot realisatie en implementatie.

Daarom.com + Twitter = Profiteer van de kracht van het NU, benut de realtime service voor branding, werving en klantenbinding

Wilt u meer informatie? Neem dan nu contact op! Graag tot ziens…

 

 

Daarom.com bouwt en optimaliseert ondermeer op basis van: