Dé WordPress expert voor ontwikkeling en optimalisatie van complete websites, onderdelen, themes en plugins

Daarom.com realiseert en optimaliseert complete WordPress websites en delen waarmee uw online marketing doelstellingen zijn te overtreffen. WordPress presteert, is gebruiksvriendelijk, goed uit te breiden en leveranciers onafhankelijk, daarbij...
 • Met Daarom.com optimalisatie wordt uw website goed gevonden in zoekmachines
 • Daarom.com kan de integratie met Social Media als Facebook, Twitter, Google+, Hyves, LinkedIn en soortgelijke verzorgen en uw website ervoor optimaliseren
 • Daarom.com weet door jarenlange WordPress ervaring, de mogelijkheden tot maximale prestaties op te voeren.
 • Daarom.com ontwikkelt op basis van uniforme webstandaarden zoals PHP, (x)HTML(5) en CSS
 • Daarom.com is ondanks dat nog steeds betaalbaar!

Daarom.com dé WordPress  expert voor website ontwikkeling en optimalisatie

Wordpress

WordPress

Daarom.com werkt al jaren met het WordPress content management systeem. Met een veelvoud aan succesvolle implementaties, van eenvoudig tot complex, is waardevolle kennis en ervaring opgedaan. Geen project is voor onze WordPress experts teveel gevraagd! Van het aanpassen van een WordPress plugin tot het ontwikkelen van een complete website met optimale vindbaarheid (SEO), social media integratie, integratie met uw backend, meertaligheid, ecommerce of wat dan ook. Daarbij worden realistische (scherpe) tarieven gehanteerd. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wat is WordPress en waarom adviseert Daarom.com WordPress voor uw nieuwe website?

WordPress CMS platform

WordPress het winnende CMS platform

WordPress begon ooit als ‘Blog software’ maar is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig Content Management Systeem (CMS). WordPress zorgt ervoor dat u uw website eenvoudig zelf kunt beheren! Het is het meest gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) op de markt! WordPress is verreweg het meeste gebruikte CMS op de markt. Dat zorgt ook voor de grootste ontwikkelaarsgemeenschap, de meeste uitbreidingen en de snelste ontwikkeling van de functionaliteit. In een razend snel ontwikkelende online marketingwereld is dat essentieel om tot de winnaars te blijven behoren!

Zelfs Microsoft zette zijn blogplatform ‘Live Spaces’ over op WordPress… en terecht!

WordPress expert website ontwikkeling

peterlynn.com

Naast gebruiksgemak, biedt WordPress ongekend veel uitbreidingsmogelijkheden. Van contactformulier tot zoekmachine optimalisatie en van social media integratie tot webanalytics, met een WordPress website is het allemaal mogelijk. Dat is een voordeel én kan een nadeel zijn. U kunt in de mogelijkheden verdwalen… dat is precies waar u een WordPress expert voor nodig heeft! Wij kunnen u begeleiden de beste plugins te kiezen en optimaliseren deze voor uw situatie.

WordPress is leveranciers onafhankelijk! Doordat WordPress een ‘opensource’ software oplossing is, bent u nooit meer afhankelijk van 1 leverancier om aanpassingen, verbeteringen en uitbreidingen door te voeren! Bent u niet tevreden over uw leverancier? Dan kunt u uw bestaande WordPress project meenemen naar een andere WordPress Expert. Een fijne gedachte, uw website is veilig voor de lange duur, ook als uw it leverancier dat wellicht niet blijkt te zijn.

Voordelen van een WordPress content management systeem

WordPress biedt u alle mogelijkheden en prestaties die van een moderne website mag verwachten én meer! Een goed ontwikkelde website op basis van WordPress is een krachtig marketing instrument dat zijn gelijke niet kent. Een geoptimaliseerde WordPress website biedt u de volgende voordelen:

 • Eenvoudig beheer van de website
 • De meest krachtige uitbreidingsmogelijkheden
 • Goede vindbaarheid door goede geschiktheid voor zoekmachine optimalisatie
 • Integratie met Sociale media als Facebook, Twitter, Google+, Hyves en dergelijke
 • Inzicht in de resultaten door goede geschiktheid voor web analytics integratie
 • Mogelijkheden tot het eenvoudig toevoegen van rich media als foto’s, video (o.a. Youtube), geluidsfragmenten of downloads
 • Lange termijn bruikbaarheid en betrouwbaarheid, door de opensource achtergrond
 • Leveranciers onafhankelijkheid, door de opensource achtergrond
 • Ondersteuning voor meerdere talen (WordPress Multi Language)
 • Toegankelijkheid voor smartphones en tablets
Wordpress website ontwikkeling Caribbean Buzz

caribbean-buzz.com

WordPress kan een geweldig Content Management Systeem zijn. Met plugins is de functionaliteit verder uit te breiden. De standaard versie van WordPress en vooral de standaard versie van de beschikbare plugins vergen vaak nog enige aanpassingen daadwerkelijk geweldig te maken en volledig in te richten uw situatie. De Daarom.com WordPress Expert gaat een stap verder! Op uw verzoek optimaliseren wij elk aspect voor maximaal en meetbaar rendement en we overtreffen daarmee graag uw verwachtingen! Neem dus nu contact op voor een nadere kennismaking!

WordPress website en plugin ontwikkeling

Daarom.com ontwikkelt complete websites op basis van WordPress, maar ook onderdelen van een bestaande website. Onze experts kunnen naar wens WordPress themes en WordPress plugins aanpassen zodat deze volledige aan uw eisen voldoen. Onze WordPress experts kennen kennen de mogelijkheden en hebben een jarenlange trackrecord van succesvolle implementaties.

Overstappen van uw bestaande website naar WordPress

Bent u niet tevreden met uw huidige website en CMS? Wilt u de bestaande informatie benutten? Daarom.com kan uw huidige website als Expression Engine, Mod-X, Joomla, Drupal of andere CMS overzetten naar WordPress. U hoeft dus niet opnieuw te beginnen met een lege website. Wij bekijken de huidige behaalde zoekmachine posities, zodat de reeds opgebouwde ranking overgaat naar uw nieuwe adressen (urls) en website. Wij brengen uw huidige pagina’s, categorieën, tagging, afbeeldingen, wat dan ook over naar de WordPress database en bouwen daar omheen uw nieuwe, resultaat gedreven website. Neem nu contact op voor een vrijblijvende nadere kennismaking!

Daarom.com online marketing + WordPress website ontwikkeling =
Maximaal resultaat door geoptimaliseerde WordPress websites, plugins en componenten!

Daarom.com Website ontwikkeling op basis van Online marketing. Elk onderdeel uit uw strategie, of de complete ontwikkeling, u bent bij Daarom.com aan het juiste adres!

Heeft u een half uur de tijd en wilt u meer weten over de status van het Word
press platform, bekijk dan deze ‘state of the Word’ presentatie van WordPress oprichter Matt Mullenweg:

 

State of the Word 2014 
State of the Word 2013State of the Word 2012

en omdat de 2011 versie ook leuk blijft: State of the Word 2011:

Daarom.com bouwt en optimaliseert ondermeer op basis van: