SEO+ Meer klanten middels SEO en Social Media

U bent op zoek naar meer klanten en meer bezoekers op uw website? Dat kan als uw aanbod beter gevonden wordt via zoekmachines en social media. Daarom.com weet hoe!
  • Optimaliseer uw website met zoekmachine vriendelijke code
  • Zorg voor de aanwezigheid van de juiste keywords in uw teksten en afbeeldingen (content)
  • Ontwikkel een goed content marketing plan
  • Verzamel linkjes naar uw website en webshop
  • Leg de juiste koppelingen met social media
  • Optimaliseer uw social media profielen...
en zo voorts. Goede vindbaarheid vraagt om een vastberaden, gestructureerde aanpak, Daarom.com helpt u graag uw plek in de schijnwerpers te verkrijgen! Neem nu contact op!

Vindbaarheid website verbeteren voor meer klanten en meer omzet!

Online vindbaarheid bepaalt het succes van uw website of webshop! Zo simpel is het… én zo complex, want het verbeteren van de vindbaarheid van uw online platform is een ambacht! Een ambacht dat Daarom.com zich meer dan eigen heeft gemaakt. Door uitgekiende zoekmachine optimalisatie en social media inzet, zorgen wij ervoor dat uw website en webshop beter gevonden worden. U ontvangt meer bezoekers op uw website, meer prospects, meer klanten en daarmee meer omzet!

Wilt u een nieuwe website of webshop laten ontwikkelen? Daarom.com werkt vanaf de basis aan een de zoekmachine optimalisaties en social media gereedheid. Heeft u een website of webshop die geoptimaliseerd moet worden? Wilt u social media profielen laten ontwikkelen of optimaliseren? Wilt u een SEO traject in of een social media campagne laten ontwikkelen? Zoek dan niet verder, u heeft uw partner gevonden!

Wat is SEO+ en hoe kunnen wij vindbaarheid verbeteren?

SEO staat voor Search Engine optimization

SEO staat voor Search Engine optimization

Zoekmachine optimalisatie (SEO ~ Search Enging Optimisation) staat voor het verbeteren van de vindbaarheid van uw website en het daarmee verkrijgen van een betere ranking in de zoekmachine resultaten. U valt daardoor meer op en geïnteresseerden weten u beter te vinden. Met de komst en enorme impact van Social Media, is er voor goede vindbaarheid een heel nieuwe discipline bijgekomen. Niet alleen wordt er op social media ook gezocht, ook beinvloed social media uw ranking positie in de zoekmachine. SEO en Social media samen maakt SEO+ en Daarom.com is niet alleen uw Social Media expert, ook uw SEO (+) deskundige!

Hoe kiest u de juiste leverancier voor het verbeteren van uw website vindbaarheid?

Bij Daarom.com vinden wij dat het resultaat het belangrijkst is. Een goede trackrecord en daarnaast moet het bedrijf u natuurlijk aanspreken, want vindbaarheid verbeteren vereist een soepel samenspel. Hoe heeft u onze website gevonden? Via de zoekmachine? Dan is dat al een indicatie van wat wij voor u kunnen doen. Daarom.com scoort goed op ‘webdesign noordwijk’ (#1*) omdat we daar gevestigd zijn. Maar ook op algemene zoektermen als ‘facebook expert’ (#9*) en  ‘social media expert’ (#16*)  worden we goed gevonden.  Soms nemen we vrijwel alle posities voor een keyword in, kijk bijvoorbeeld eens naar ‘kitesurf dvd’ (#1* e.a.) Met verschillende domeinnamen en websites bezetten we daar voor Online Surfshop SurfersBirthday.com bijna elke positie met prima dvd verkoop tot resultaat. (*positie in de zoekmachine volgens Google Webmaster Tools)

Vindbaarheid website verbeteren met sociale netwerken

Social media voor meer bezoekers

Social media voor meer bezoekers

Steeds belangrijker voor uw plek in de schijnwerper wordt de inzet van sociale netwerken. Twitter, Facebook, Google Plus, Youtube, Foursquare, Instagram en soortgelijken… steeds vaker wordt informatie gedeeld via deze netwerken. Wij maken niet alleen uw website en webshop klaar voor dit deelgedrag. Ook kunnen wij uw (bedrijfs-) profiel op de netwerken inrichten en optimaliseren. Ook hierin heeft Daarom.com ondertussen een goede trackrecord opgebouwd.

Laat daarom.com uw vindbaarheid verbeteren

Met deze informatie geven wij u een aantal aanknopingspunten hoe wij de vindbaarheid van uw website kunnen verbeteren. Wij begrijpen dat wij hiermee slechts de basis laten zien, maar we hopen dat we u helder hebben kunnen geven, zodat u weet waar u op moet letten als u uw vindbaarheid wilt (laten) verbeteren en hoe u uw leverancier daarvoor kunt kiezen. Zoals in alle Daarom.com projecten zijn een positieve bijdrage en maximaal resultaat onze belangrijkste motivaties! Die onderbouwen we dan ook graag met web analytics en duidelijke rapportage. Wilt u ook profiteren van onze expertise? Neem dan nu contact met ons op.

Daarom.com vindbaarheid = met een betere ranking, meer bezoekers, meer omzet en een  beter rendement!

Daarom.com bouwt en optimaliseert ondermeer op basis van: