De website van een onderneming staat aan de basis van elke succesvolle online marketing strategie. De website is uw online visitekaartje, met de juiste functionaliteit en uistraling draagt die maximaal bij aan uw succes. Branding in optima forma, exact zoals dat bij uw merkwaarden en doelgroep past. Conversiegericht om de bezoekers tot klant te maken. Branding meets performance, wij leveren u de website die voldoet aan uw verwachtingen en die van uw doelgroep!

Fraaie vormgeving en gebruiksvriendelijke functionaliteit in elke browser en elk device

Op het gebied van webdesign en website ontwikkeling staat Daarom.com al ruim 10 jaar lang aan de basis van verleidelijke en functionele websites. Websites met een duidelijke focus op het behalen van resultaat en klantbeleving. Websites van Daarom.com verleiden de bezoeker de actie te ondernemen die u verlangt! Met Responsive webdesign geeft u elke bezoeker een optimale digitale ervaring. Of men u nu bezoekt op de PC of laptop, tablet of smartphone. Door intuïtieve, gebruiksvriendelijke functionaliteit wordt de bezoeker eenvoudig naar de doelen van de site gebracht. Met klinkende resultaten tot gevolg. We maken daarvoor de modernste technologie als HTML5CSS3  en JavaScript.

Extra inzet op laadsnelheid, waarmee uw website in een fractie van tijd op het scherm verschijnt behoort tot de mogelijkheden. Uitgebreide analytics implementaties die inzicht geven in wat er goed gaat en wat er beter kan, verzorgen we ook graag.

Het beheer is zeer gebruiksvriendelijk dankzij implementatie van WordPress als content management systeem. WordPress  heeft zich ruimschoots bewezen als het meest krachtige en gebruiksvriendelijke CMS en Daarom.com is er al jarenlang in gespecialiseerd.

responsive webdesign en website ontwikkeling

responsive webdesign en website ontwikkeling

Meer bezoekers door zoekmachine optimalisatie ofwel SEO en SEA

Websites van Daarom.com zijn altijd volledig geoptimaliseerd voor een top positie in de zoekmachine resultaten. Door optimale vindbaarheid te waarborgen, heeft u de grootste kans op extra bezoek op uw website en daarmee grotere kans op succes van uw online marketing inspanningen. Er kan tevens een SEO training gegeven worden zodat u het maximale uit de mogelijkheden van uw website kunt halen.

Ook voor het adverteren binnen de zoekresultaten (SEA / Adwords) bent u bij Daarom.com aan het juiste adres. Uw website heeft alle facetten aan board voor een hoge qualityscore binnen adwords en daarmee het beste rendement uit uw investeringen.

Voor het opbouwen van ‘audiences’ waarmee u uw online advertentie-inzet en remarketingactiviteiten, voegen we eenvoudig de juiste scripts en pixels toe.

De verbintenis met uw doelgroep – uw website en sociale media

Sociale media zijn niet meer weg te denken als u uw doelgroep goed wilt benaderen. De websites van Daarom.com zijn voorbereid op maximale integratie met sociale netwerken als Facebook, Twitter, Hyves, LinkedIn, Google+, Youtube en andere. Het delen van uw pagina’s middels de nodige share buttons, presentatie van Social Network activiteiten op uw website zijn de basismogelijkheden. Ook bewezen middelen als RSS en nieuwsbrieven kunnen een onderdeel van het pakket zijn.

In aanvulling daarop zijn allerlei specifieke implementaties te realiseren die uw website en social media inzet synergetische krachten geven als nooit tevoren. Daarom.com websites zijn klaar voor elke social media strategie… nu… én in de toekomst!

Inzicht in de resultaten met Google Analytics

Elke stap in dit proces wordt door integratie van Google Analytics zichtbaar gemaakt. U krijgt daarmee inzicht in de resultaten en met de rapportages kan de site verder worden geoptimaliseerd om het rendement nóg verder te maximaliseren! Dat is Daarom.com webdesign!

Webhosting, domeinnamen en email adressen

De webhosting, domeinnamen en e-mailadressen kunt u ook bij Daarom.com onderbrengen. Afhankelijk van de verwachte bezoekersaantallen en datatraffic wordt de meeste geschikte hosting-oplossing voorgesteld.  Zo brengt u alles bij 1 beheerder onder en kunt u erop aan dat het allemaal goed functioneert.

Uw website, de basis van uw online marketing strategie, tijd voor maximaal resultaat

Tijd voor optimaal resultaat, tijd voor Daarom.com! Verleidelijke vormgeving, gebruiksvriendelijke functionaliteit, geoptimaliseerd voor de zoekmachine, klaar voor social media en open voor verantwoording van de resultaten dankzij Google Analytics. Dat wilt u toch ook?

We laten u graag kennis maken met de mogelijkheden, bel nu uw contact persoon Vincent Velema – 06 215 00 801 of neem contact op via de contactpagina.

Graag tot ziens!